Fiskeri

Holmens Camping i Østjylland tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til fiskeri. Du kan fiske ved å, sø og Put & Take – og der fanges rigtig mange fisk i området og dem der ikke fanges, berettes der meget om. En go’ lystfisker historie har det jo med at blive lidt bedre, hver gang den fortælles…

I området ved Holmens Camping finder du uden tvivl Østjyllands bedste og kønneste 4 stjernede Put and Take søer… Ja, måske nogle af Danmarks bedste og skønneste!

Vi garanterer dog ikke gevinst hver gang, men vi garanterer til gengæld perfekte omgivelser og gode oplevelser for alle.

Se priser vedr. Put and Take her

Holmens Put and Take søer indgår som et naturligt element i det omkringliggende vandsystem og er et sted, hvor man kan bruge mange herlige timer.

 

Søfiskeri i Østjylland

Holmens Camping i Østjylland har mere eller mindre Gudensø og Ry Møllesø i baghaven, og de skovomkransede søer har et fortrinligt fiskevand med et mangfoldigt dyreliv. I kan sejle direkte ud fra pladsen eller fiske fra bredden.

Fiskeri fra båd i søerne er mere populært end nogensinde. Søerne er en del af Gudenå systemet som strækker sig gennem det meste Østjylland – og søerne tilbyder pragtfuldt natur og masser af oplevelser.

Gæster

Selv om I ikke bor på campingpladsen, må I gerne komme og fiske. Det kræves blot at der købes et fisketegn.

Fiskesøerne er åben indtil oktober, såfremt vi kan holde den isfri. Åbnes igen sammen med campingpladsen d. 5. april 2019.

I butikken finder du også et udvalg af fiskegrej og tilbehør. 

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere vores Put and Take eller fiskecamping hos Holmens Camping? Så kontakt os på tlf.: 86 89 17 62 eller på info@holmenscamping.dk.

I vores butik på pladsen finder du også et udvalg af fiskegrej og tilbehør.

 
 

Camping i egen vogn

Ring på 86 89 17 62
eller klik her for
at skrive til os.

 

Hytteferie

Book online her!
eller ring på
86 89 17 62

   
HOLMENS CAMPING · KLOSTERVEJ 148 · DK-8680 RY · T: +45 8689 1762 · F: +45 8689 1712 · E-MAIL: INFO@HOLMENSCAMPING.DK